商務口語課程

你的員工需要與自己的同事、客戶或供應商以英語溝通或前往海外參加展覽嗎?

 

Target

這課程適合成人同學而不適合就讀於中學的同學

Schedule

 

Details

我們的外籍導師可以用他們的英語幫助你或 貴公司的要員,我們已經教授這類課程超過13年,並且具有難以匹敵的專業知識和經驗。

 

你是否需要一個專注於演講、對話、銷售、宣傳或任何其他業務甚至個人功能的口語課程?或許你需要寫作方面的幫助?在我們的導師的幫助下,你會驚訝地發現有很多公司、政府或其他新聞稿都是經由專業英語導師潤飾過的。或許你想要一個更平衡的課程,包括口語和寫作?我們將設計一個滿足你需求的課程。

Course Note

1. 學習人數"一對一"。整個課程會由我們其中一位外籍導師專人教授。

 

2. 這課程沒有限定課程長度。同學加入這類課程,直到他們獲得了必需的水平或準備進入另一個更富挑戰性的課程。

 

3. Each class consists of one or two 55 minute sessions.

 

4. 課堂進行可定於每日,每星期兩次或每星期一次。

Assessment

Before beginning one of our business English courses, you (or your staff) will need to complete our English assessment for business. This consists of a listening and reading test and a short interview. It takes around 80 minutes to complete the two written tests and about 15 minutes per person for the interview.

 

There is a charge of $200 per person for this assessment. The assessment fee is returned to you if the learner signs up for our business writing course.

Learn More

想暸解更多課程內容, 索取課程資料冊, 或預約評估:

 

  • 電話: 2771 4113
  • 傳真: 3007 3468
  • WhatsApp: +852 52820157
  • 電郵: info@ant.edu.hk
 
 

© 2000 - 2020 By Antipodean English Language School. Powered by Good Teacher Live